tiistai 15. tammikuuta 2019

Alkusanat.

Tervehdys ja tervetuloa blogiini.

Päätin aloittaa kirjoittelemaan niin omahyväisevältä kuin se kuulostaakin oman elämän inspiroivana tämän hetkisestä tilanteestani, mihin voi luultavammin moni muukin yhtyä. Kyseessä on siis velkavankeus, mihin nimimerkkini  jo viittaa ja tarkkasilmäiset ovat varmasti huomanneet.  Koitan tulevissani kirjoituksissani pyrkiä siihen että, siitä on myös muillekin vastaavassa tilanteessa hyötyä ylipäätänsä lukea. Suoraa vastausta ei ole kuinka päästä velkavankeudesta tai kierteestä irti. Ainakaan itselläni ei ole.

Muutama sananen itsestäni ja tilanteesta. Olen jo 35-vuoden ikäpykälän ohittanut ja täysipäiväisessä työssä. Taloudellinen tilanteeni on melko kuralla suoraan sanottuna ja asun siis itsekseni tällä hetkellä. Omaa perhettä ei siis ole. Se kuinka olen tähän jamaan ajautunut on tyystin omaa tyhmyyttäni ja osittain sattumusten vuoksi.

Velkojani aloin maksamaan pois edellisen parisuhteen tultuaan päätökseensä. Tuolloin velkoja eri paikkoihin oli n. 12kpl nämä olivat erillaisia vippejä mitä tuli otettua, seuraamuksia sen kummemmin miettimättä. Luottoja löytyy myös tuon luvun sisältä. Sekä 1kpl yhdistelmä lainaa. Mikä onkin näiltä näkymin se viimoinen etappi, maksamisen suhteen.

Aloitin maksamaan pois näitä v.2018 tammikuun-helmikuun paikkeilla ja vielä on n6.kpl jäljellä. Hyvällä mallilla mennään!

Loppuun vielä tältä osin että, koitan myös kirjoitella kaunistelematta liikaa tekstiä jotta siitä tulee sitä mitä se oikeasti on. Velka on helvetillinen asia ihmisen elämässä, mikä vaikuttaa ennenkaikkea taloudellisesti mutta myös henkisesti ja rajoittaa myös nauttimasta elämistä täysillä. Nyt  siis tartutaan velkaa sarvista kiinni ja katsotaan sitä suoraan silmiin. Matkalla en kerro hienoja "Myy vaatteita"-niksejä ja tienaa rahaa. Homma ei kaikilla ole näin. Eikä asia ole niin sinisilmäistä. Mutta toivon kipinää aina on kunhan asian suhteen ei luovuta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti