sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Pidä itsesi kiireisenä.

Viikko on mennyt todella vauhdilla ja asuntokäynti oli ollut menestys. Täältä päin oli ollut siistein asunto, missä mahdollinen ostaja oli käynyt.. Hommaa helpottaa vielä, että ostaja haluaa nimenomaan muuttaa tälle kyseiselle tienpätkälle. Toistaseksi ei ole kuulunut mitään ja välittäjäkin sanoi tosin, että isännöitsijä ei ollut toimittanut kuntoraporttia? Mistä selviää onko taloon tulossa putkiremonttia tai mitään muitakaan remontteja. Tuokin julkisivuremontin jälkeen varmasti pelottelee muutkin asutkaat pois tontilta viimeistään. Vielä ei voi siis juhlia tilanteen tasaantumista, koska se ei ole varmaa. Onneen ei ole luottamista, ellet sitä osaa luoda ja tiedä varmasti tulevan tapahtuman. Itse löysin hyödylliseksi sen, kuinka voin pitää itseni kiirellisenä ja velka-asiatkaan eivät niinkään paljoa paina mieltä kun touhuaa asioita.
Kotona istuminen seinien sisällä velkojen pyöriessä mielessä on uuvuttavaa. Kesän tullessa pääseekin tuulettumaan helpommin ulos kuin talvisin tai ainakin se on mielekkäämpää.
Itse pääsin kuvauksiin jälleen ja lisää on tulossa. Tämä on nyt oma juttu, mihin upotan aikaani ja koen sen mielyttävänä puuhana, vaikka korvaukset eivät ole hääppösiä. Viimeisen kuukauden aikana olen ollut kolmissa kuvauksissa mukana lyhyen ajan sisällä ja onkin omalla kohdalla omat ennätykset.

Myyntien puolesta on ollut onnistumista, kun sain erään keittiöveitsisarjan ostettua 12€ ja myytyä 30€.
Sarja oli todella upea. Uutena maksaakin sen 60€ pyöreästi. Siinä oli mukana itämaisella tekstillä varustettu puukotelo. Olisin mieluusti pitänytkin tuon, mutta valittevasti rahaa tarvitaan.
Rahan tekoon tarvitaan rahaa. Myymistä kannattaa harjoitella aloittamalla pienestä ja siirtyä sitten isompiin. Itsellä tässä on todella paljon petrattavaa, koska olen enemmän törsäävää tyyppiä tai ainakin olin, nyt katson tarkemmin mihin rahani laitan.
Nyt ei muuta kuin, hyvää alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti