sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Asuntokaupoilla toimintaa.

Asuntoni suhteen hinnanpudotus on tehnyt tehtävänsä ja välittäjäni ilmoitti tulevansa katsomaan asuntoa ensiviikolla asiakkaan kanssa. Pyhitän viikonlopun siis siivoamisella. Asunto ei voi koskaan olla liian puhdas. Mikään supersiivoja en ole, vaikka vanhempani olivatkin siivojia. Siivoaminen nyt sinänsä ei ole rankkaa hommaa. Ei ole rankkaa hommaa, jos ei ole paljoa tavaraa. Sitä jos on, niin kannattaa varmaan luopua tai myydä osa tavaroista, mikäli on kärsivällisyyttä. Saat tilavamman asunnon itsellesi ja tienaten samalla hieman. Tuo on vinkki mikä tulee monesti vastaan, koska rahan tekemiseen ei hirveästi ole keinoja tai en itse niitä ainakaan hirveän montaa tiedä.

Mikäli niitä nyt alkaa pohtimaan, niin aika yksikertaisesti rahaa tulee tekemällä töitä. Myymällä tavaraa. Ostamalla halvalla ja myydä voitolla. Asuntosijoittaminen on kanssa yksi tapa. Aiheeseen olen tutustunut ja sekin lähinnä vaatii sen että, vain aloitat sen. Tietenkin kannattaa ihan ensin lukea vähän ja pohtia onko se itseään varten. Kannattaa olla tuttava jonkun kanssa, joka sitä on myös tehnyt ja osaa homman oikeasti. Auttaa sen ensimmäisen kanssa, koska varmasti on parempi silmä hommaan.

Karkasipa aiheesta hieman mutta, sitä se lukeminen teettää. Missäs olin.. niin siitä oman asunnon siivouksesta. Pelkästään tavaroiden järjestely tekee paikan myös siistimmäksi. Eikä siitä ole edes iso vaiva. Motivaatio siivoushommaan saa kun laittaa musiikkia taustalle ja tärkein seikka on että, aloittaa aamupalan jälkeen heti, eikä tunnin päästä.(Tämä on itseasiassa japanista tulevaa faktaa, missä alan ammattilainen neuvoo näin). Aloittamaan siis aamusta.

Tänään oli näyttö klo 12.00 ja lähdin ovesta klo.11.45 joten tiukoille meni siivouksen kannalta, mutta sain lattiat imuroitua ja luuduttua. Näytöllä ei ketään ollut. Viikolla sitten sentään, joku tulee asuntoa katsomaan. Muuta nyt tästä ei taida mieleeni tulla.
Muuta kuin sähköpostiini oli tullut blue financelta lasku. Tietääkseni en ole ollut koko firman kanssa tekemisissä, saatika ottanut lainaa. Viimeksi olen ottanut lainaa ehkä pari vuotta sitten. Täytyy tuonne soittaa ja setviä mistä on oikein kyse. Laskussa luki että, maksu heti. En todellakaan maksa heti kun joku lasku ilmestyy sähköpostiini. Tässä tilanteessa missä olen, ei paljoa 160€ lasku liikuta.
Velkaa kun on se 13 000€ ja puolet ulosotossa.

Dna:lta olivat soittaneet perjantaina ja kun soitin takaisin olivat yrittäneet tavoitella liittymä asioissa. Lauantaina sain viestin Elisalta tarjouksesta, joka oli 100Mbit 19,90€/kk (norm 29,80€). Tartuin tuohon, sain pudotettua puhelinlaskuani taas muutamalla eurolla ja tehoakin lähti, mutta se ei haittaa. Eli nyt kannattaa kilpailuttaa.
Nyt vetäydyn viettää rattoisaa sunnuntain loppupäivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti