maanantai 18. maaliskuuta 2019

Kuinka sitä rahaa oikein tehdään?

Kuluva viikko on ollut omalta kohdalta hieman kiirellinen, joten bloginkirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Pitkälti olen pohdiskellut nykyistä tilannettani ja mahdollisia vaihtoehtoja mitä on jäljellä. Asuntokauppa suunnitelmani on menossa pieleen, koska välittäjäni mukaan massiivista yli tarjontaa on tarjolla. Hintaa kuulemma pitäisi kanssa pudottaa reilusti. Mikä tarkoittaisi myös sitä, että en saisi talouttani tasapainoon. Talo on myös 70-luvulta joten mahdollinen putkiremppa tiedossa. Välittäjä myös ilmoitti, ettei pidä yleisiä näyttöjä koska kohdetta on katsottu vain parikymmentä kertaa. Itse aion vielä kokeilla toista välitys firmaa kaikesta huolimatta. Vahvasti näyttää siltä, että asunnon kanssa olen jumissa, mikäli en halua myydä sitä alihintaan. Nyt täytyy tarttua siihen viimeiseen vaihtoehtoon ja ottaa yhteyttä Takuusäätiöön.(Tämän tein jo ja kerron siitä myöhemmin lisää.)

Mutta mitä tulee taas otsikon mukaiseen asiaan niin sain tehtyä myös sivutoimisesti hieman rahaa, koska siitähän tässä on loppujen lopuksi kyse. Eli minulla on ollut erä musiikki dvd:tä lojumassa vitriinissä jo vuosia ja ajattelin laittaa nuo myyntiin. Paketti painoi sellaisen 4kg kun se lähti, eli siinä oli jokunen levy mukana kummiskin. Parisen viikkoa meni ja ensimmäinen kysely tuli, tarkennusta lähinnä, kuuluvatko kaikki pakettiin. Tämä ei johtanut kauppoihin vielä. Sitten jokunen päivä myöhemmin tuli ensimmäinen tarjous vajaa 30€. Pyynti oli siis 40€ pohdin rauhassa asiaa ja päivitin ilmoituksen. Jonka jälkeen ilmoitin tarjouksen tekijälle asiasta ja mikäli vielä kiinnostaa, niin voi vastata takaisin. Mitään ei kummiskaan kuulunut..

Nyt hypätään seuraavaan tapahtumaan, mikä tapahtui melko pian tuon jälkeen.

Minulle on hieman kertynyt kokemusta kansainvälisissä sarjoissa, missä olen ollut kuvauksissa mukana avustajana. Katselin youtubesta videoita ja siellä törmäsin erääseen suomalaisen näyttelijän videoon kuka kertoi mistä kannattaa näitä, avustajan pestejä hakea. Kävin kaikki nämä läpi ja löysinkin itselleni jotain mitä voisin hakea. Sunnuntaina tein hakemuksen ja maanantaina sain soittoa samantien kun pääsin kotiin töiden jälkeen. En saannut sitä mitä hain, mutta sain erääseen toiseen sarjaan paikan minkä juonesta en voi kertoa, jotta juoni ei paljastuisi. Kuvaus oli viikolla jo, joten tuli suhteellisen kiire, jotta sain aikaa järjestettyä. Sain sitä järjestettyä. Kuvaukset meni mukavasti ja fiiliskin oli hyvä tuon jälkeen. Siinä vaiheessa kun olin saannut autoni parkkiin ja maksanut parkkilipun. Katsoin puhelimeeni ja dvd:t olivat myyty! JESS! 40€ eikä tarvinnut mitään oikeastaan tehdä, kyllä kelpaa. Sekä kuvausten korvaus tulossa, avustajana tuosta ei liiemmin saa, mutta nyt saan hieman enemmän kuin aikaisemmin ja kokemusta lisää. Mahtavaa!
Sekä toisesta työstäni viikonloppuisin oli lauantaina vuoroa tiedossa, joten sieltäkin kilahtaa kassaan rahaa. Rahaa tehdään siis tekemällä asioita. Ei se sen kummoisempaa. Itse vain täytyy keksiä se, miten sen tekee. Myyminen on nyt hyvä tapa ainakin aloittaa. Itse ainakin hurahdin täysin. Menekin kellariin seuraavaksi kaapimaan löytöjä sunnuntain päivän ratoksi, olen niin innoissani!

1 kommentti:

  1. TINORE TINORE TINORE TINORE TINORE TINORE TINORE
    TINORE thinkpad x1 titanium TINORE TINORE TINORE TINORE TINORE TINORE TINORE titanium ion color TINORE TINORE TINORE titanium legs TINORE titanium rings for women TINORE TINORE TINORE surgical steel vs titanium TINORE. TINORE. TINORE. TINORE

    VastaaPoista